Terénní bugina

Terénní bugina pro děti je perfektní vozidlo pro jízdu v terénu. V naší nabídce jsou modely bugina 4x4, které si díky pohonu všech kol hravě poradí i s nerovným terénem.

Terénní bugina na baterii - první terénní auto pro děti

Populární Off-Road bugina je například řada superstar - jde o výkonné vozidlo, které je vybaveno 4 motory o výkonu 45W. Terení buginy pro děti jsou bohatě vybavená terénní auta. Auto má pružinové tlumiče, volant s klaksonem, mp3 přehrávač nabitý různými melodiemi pro poslech oblíbené hudby za jízdy, svítící světlomety, LED osvětlení, měkká EVA kola, bezpečnostní pásy, dvě měkká sedadla, variabilní pohon 2 nebo 4 kol 4 kol. Auto má zvuky, zapínání vozidla je doprovázeno zvukem spalovacího motoru a zvukem motoru za jízdy. Auto funguje skvěle na trávníku, písku a dalších terénních podmínkách, navíc motory jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, zajišťují jízdní komfort, pohánějí přední i zadní kola.

terénní bugina

Mini bugina pro děti je terénní bateriové vozidlo určené pro nejmenší

Terénní bugina je hračka 4x4 pro děti, která těm nejmenším poskytne vzrušující zábavu, jízdní komfort a záruku bezpečnosti. Bugina je vybavena měkkými sedadly, LED světly, EVA pěnovými koly a bezpečnostními pásy. Dálkové ovládání navíc umožňuje rodiči plně ovládat vozidlo. V blízkosti nebezpečných míst nebo když vaše dítě jede nesprávným směrem, což může mít za následek nehodu, můžete změnit směr a rychlost vozidla pomocí 2,4G dálkového ovládání. U ostatních modelů je dálkové ovládání možné pouze po přepnutí speciálního spínače.

Nejprodávanější buginy za nejlepší možné ceny

Mega bugina přizpůsobená 10/12 letům - Turbo dárek k narozeninám

Terénní bugina 4x4 Superstar je auto pro speciální úkoly. Je dvojitý, vaše dítě může běhat se sourozenci nebo s přáteli a poslouchat své oblíbené písničky nahrané do mp3 přehrávače. Na naší prodejně si také můžete objednat Mega bugina UTV se super tlumiči a odpružením. V naší nabídce naleznete široký výběr modelů a barev. Mega bugina je splněným snem každého dítěte, které sní o terénním autě. Auto si poradí se všemi podmínkami a poskytne vašemu batoleti nezapomenutelné vzpomínky. Můžete svému dítěti zařídit závodní dráhu, měřit jeho čas a učit je závodní tipy. Mega bugina je dobře vybavené auto na baterie s otevíracími dveřmi, LED světly a klaksonem.

Když dítě nastartuje, uslyší zvuky spalovacího motoru, vedle volantu je indikátor nabití baterie, dodávající autentičnost a slot pro paměťovou kartu, díky kterému můžete poslouchat jakoukoli hudbu, pro tento účel připojte externí zařízení. Z bezpečnostních důvodů nesmí být vozidlo používáno ve veřejném provozu, a to ani pod dohledem dospělé osoby.