Hledáte originální dárek? Přinášíme tipy na na nejlepší hračky pro kluky

Hračky jsou tím, co děti milují nejvíce - a nejlepší hračky jsou ty, které nejen baví, ale také rozvíjejí dovednosti. Naše široká nabídka na e-shopu přináší hračky pro všechny děti, ale v tomto článku se zaměříme na hračky, které potěší všechny kluky. 

Jakou hračkou zaručeně vykouzlí úsměv na tváři klukům? 

Hračky jsou nezbytnou součástí dětství, a když jde o hračky pro kluky, touha po dobrodružství a objevování je ještě silnější. Od aut a stavebnic až po závodní dráhy a vláčky, existuje celá řada možností, jak zaručeně potěšit malé dobrodruhy. 

Elektrické autíčko AUDI RS6 pro velké frajery

Audi RS6

S elektrickým autíčkem se budou děti cítit jako skuteční řidiči. Elektrické autíčko pro děti Audi RS6 má dva motory o výkonu 35W a baterii s kapacitou 12V 7Ah. Pro ještě větší zážitek je součástí také hudební panel se vstupy pro MP3, USB, Bluetooth pro poslech oblíbené hudby, ale i předehrané melodie.

Sedadlo je vyrobeno z ekologické kůže a má bezpečnostní pásy. O pohodlnou jízdu se postarají kola, která jsou vyrobena z odolné EVA pěny o rozměrech 20 x 8 cm a poradí si skoro s každým terénem.

Výhodou elektrického autíčka jsou otevírací dveře, klakson a přední a zadní LED osvětlení. Elektrické autíčko AUDI RS6 nejen pro kluky, je tak od toho skutečného skoro k nerozeznání.

Autodráha Slot 1:64 pro všechny závodníky

Závodění nebylo nikdy tak vzrušující kombinace rychlosti, adrenalinu, soutěžení a skvělé zábavy v jednom. Tato realistická závodní dráha s impozantní délkou 530 cm nadchne každého kluka s duchem závodníka!

Velká sada Slot-Car vyniká nad ostatními tratěmi speciálním povrchem s vodítky, po kterých jezdí speciálně upravená vozidla. Nechybí ani dva joysticky s funkcí nastavení rychlosti. Tak co, jsi připravený dojet se svým autíčkem do cíle jako první?

A u dopravních prostředků ještě zůstaneme. Poslední náš tip rozvíjí fantazii a potěší každého malého stavitele.

Dřevěná vláčkodráha a autodráha s mapou města pro velké i malé stavitele

Vláčkodráha

Pokud vaše dítě rádo cestuje vlakem a nebo obdivuje tyto obrovské ocelové stroje, bude tato dřevěná vláčková sada jistě perfektním dárkem. 

Koleje mají výhybky umožňující změnu směru jízdy. Vagóny spojené magnety se skvěle drží a ovládají. Hru s vláčky a stavění kolejí zvládne opravdu každý. Tak kam bude mít namířeno váš expres?

Zaujal vás některý z našich tipů na dárek pro kluky? Sledujte naše sociální sítě Facebook a Instagram pro ještě více inspirace a tipů na oblíbené hračky nejen pro kluky.