Přinášíme tipy na nejlepší hračky pro holky

Co zaručeně vykouzlí dětem úsměv na tváři? Ano, hračky. Hračky jsou pro děti nejen zdrojem zábavy a dokáží se s nimi zabavit na dlouhé hodiny, ale zároveň jim pomáhají rozvíjet celou řadu dovedností. Na našem e-shopu najdete hračky pro všechny děti, ale v tomto článku se zaměříme na hračky, které určitě potěší každou holku.

Jakou hračkou jistě uděláte radost všem holčičkám?

Hračky jsou neodmyslitelnou součástí dětství, a když jde o hračky pro holky, o zvídavost a chtivost poznávat nové věci není nouze. Od panenek a kočárků až po plyšové hračky a stavebnice, máme široký výběr možností, jak vykouzlit úsměv na tváři každé malé princezně.

 

Dřevěný domeček pro panenky s LED osvětlením

Dřevěný domeček pro panenky s nábytkem v boho stylu, díky všem doladěným detailům působí jako opravdový. Má čtyři prostorné pokoje, terasu a schodiště. Barvy domu a veškeré příslušenství jsou navrženy v moderním stylu a celá jeho krása je podtržena LED páskami v každé z místností, které dodávají domečku nádech elegance a luxusu. V této vile se bude každý cítit příjemně a je jen na každé malé designérce, jak si domeček zútulní.

V balení najdete opravdu velké množství příslušenství od nábytku po klavír nebo dokonce i vanu. A ani svými rozměry tato vila žádnou z jejich majitelek nezklame. Výška domečku je 78 cm a šířka 61,5 cm.

Doris vonící Panenka v pyžamu

Málokterá z holčiček si nepřeje stát se alespoň na chvíli maminkou a okusit tak svět, který ji teprve čeká. S krásně vonící a usměvavou panenkou Doris vypadající jako skutečné děťátko určitě rozzáříte oči každé malé mamince.

Realisticky zpracovaná panenka z kvalitních materiálů a v neokoukaném oblečení, které lze snadno sundat a vyprat. Délka panenky je 40 cm a má měkký trup. Po stisknutá bříška zpívá úryvky dětských písniček - Běží liška k táboru, Skákal pes a spoustu dalších. Kromě zpěvu umí také říkat několik frází, díky kterým bude každá malá maminka přesně vědět, co její panenka zrovna potřebuje.

V naší nabídce ji najdete hned v několika variantách.

Plyšový jednorožec růžový 190 cm

Každá malá princezna miluje plyšové hračky a touží po tom, aby ve svém království měla růžového jednorožce. Tento plyšový jednorožec jistě udělá radost každé z nich. Překvapí hlavně svou velikostí, jelikož jeho délka je neuvěřitelných 190 cm.

Díky své sametově hebké srsti a nadýchané výplni plyše vykouzlí každé princezně místo k odpočinku a k načerpání sil do nových tajuplných dní v jejich magickém světě.

Na e-shopu je také k dostání v bílém barevném provedení.